Horaplantsoen 14 - 6717 LT - Ede 0318 843 483
[email protected]
Contactgegevens team

Uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring

Melse & Wassink is een dynamisch en onafhankelijk bureau voor professionele bewindvoering. Door onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring is Melse & Wassink inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van: curatele, bewindvoering, mentorschap en financiële coaching en begeleiding. Niet alleen in Veenendaal, maar ook in Ede, Arnhem en andere delen van Gelderland en Utrecht.

Wij helpen meerderjarige mensen die in financieel of persoonlijk opzicht niet (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen. Denk bij deze laatste categorie aan verstandelijk gehandicapten, psychiatrische patiënten, Alzheimerpatiënten óf mensen met een verslaving.

Melse & Wassink is, sinds de oprichting in 2006, uitgegroeid tot een volwaardig, betrouwbaar en professioneel bureau op het gebied van belangenbehartiging en wettelijke vertegenwoordiging. Onze vakkundige, ervaren medewerkers zijn van alle markten thuis: van de zorg en vertegenwoordiging van mensen met een psychiatrische aandoening, tot verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking, een strafblad, et cetera.

Persoonlijk en effectief

Door onze jarenlange ervaring en expertise, weet Melse & Wassink als geen ander waar de (verborgen) behoeftes liggen. Door onze effectieve werkwijze en persoonlijk contact, creëren we betrokkenheid en leggen we binnen no time de vinger op de zere plek. Om vervolgens op passende, integere wijze, een adequate oplossing te bieden.

Kwaliteit en integriteit

Melse & Wassink staat garant voor een professionele, onafhankelijke en integere begeleiding en/of vertegenwoordiging van meerderjarigen. Dat vereist de grootst mogelijke zorg. Vanzelfsprekend is Melse & Wassink als bewindvoerder en inkomensbeheerder aangesloten bij dé branchevereniging Horus (voormalig BPBI) en voldoet aan alle daaraan verbonden kwaliteitseisen.

horus

Bekijk onze vacatures

Wij werken met kleine teams, voor een optimale onderlinge communicatie én persoonlijk contact met onze cliënten. Bekijk hier onze vacatures.

Vacatures

Melse & Wassink

“Rust en overzichtelijkheid in uw financiën, zonder zelfstandigheid te verliezen.”

Neem contact op