Horaplantsoen 14 - 6717 LT - Ede 0318 843 483
[email protected]
Contactgegevens team

Een bewindvoerderskantoor helpt mensen met financiële problemen. Zij zijn vaak in de schulden geraakt en missen (tijdelijk) de mogelijkheden om daar zelf weer uit te komen. Dat kan om allerlei redenen zijn zoals een bepaalde lichamelijke of geestelijke toestand of persoonlijke omstandigheden. Een bewindvoerderskantoor zorgt er dan voor dat de financiële situatie stabiliseert en wanneer mogelijk verbetert.

Hoe kan een bewindvoerderskantoor u helpen?

Wanneer u onder bewind komt te staan bij een bewindvoerderskantoor, zal de bewindvoerder beslissen waar u het geld nog aan uitgeeft. Zo wordt voorkomen dat mensen dieper in de schulden raken. U kunt dus even geen nieuwe sieraden of tv kopen. Het bewindvoerderskantoor regelt op die manier dat u de schulden zo snel mogelijk afbetaalt en zo uit de problemen komt.

telefoniste bij bewindvoerderskantoor Melse & Wassink

Daarnaast stellen zij ook uw inkomen veilig. Veel mensen weten niet waar zij allemaal recht op hebben. Denk aan allerlei uitkeringen, toeslagen, regelingen, vrijstellingen en kwijtscheldingen. Een bewindvoerderskantoor kijk dus ook meteen of u geen geld ‘laat liggen’. Wanneer het inkomen is veiliggesteld, wordt gekeken hoe u zo snel mogelijk weer financieel gezond kunt worden.

Pas als blijkt dat de schulden zo diep zijn dat terugbetalen eigenlijk geen zin meer heeft, wordt schuldhulpverlening ingezet of de wettelijke schuldsanering (WSNP) aangevraagd.

Bewindvoerderskantoor Melse Wassink

Melse & Wassink is een dynamisch en onafhankelijk bewindvoerderskantoor voor professionele bewindvoering. Door onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring is Melse & Wassink inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van:

Niet alleen in Ede, maar ook in Veenendaal, Utrecht , Arnhem en andere delen van Gelderland.

Bewindvoerder Richard Melse
Vraag bewindvoering bij ons aan

Wij zijn een van de grotere professionele bewindvoerderskantoren in Midden-Nederland, met ongeveer 1.200 cliënten. Ook u kunnen wij helpen bij het vinden van financiële stabiliteit. Wilt u bewindvoering aanvragen voor uzelf of voor iemand anders? Neem dan gerust contact met ons op voor een gesprek. Dan kijken we samen naar de situatie en wat de beste oplossing is. U staat er niet alleen voor.

Informatie aanvragen

Samen zorgen dat u weer uit de schulden raakt.

In contact komen

Melse & Wassink

"Neem het heft in eigen hand en verbeter je toekomst"

Neem contact op