Horaplantsoen 14 - 6717 LT - Ede 0318 843 483
[email protected]
Contactgegevens team

11 september 2023

Marjolein Posthumus HR Manager

Na een aantal keren van baan gewisseld te zijn binnen HR, was ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Met mijn financiële achtergrond en vrijwilligers ervaring als schuldhulpmaatje besloot ik de sprong te wagen naar een functie als Cliëntmanager Bewind bij Melse & Wassink. Echter, na een aantal jaar, voelde ik de behoefte terug te gaan naar een functie die beter past bij mijn achtergrond in HR. Op dat moment bestond er geen soortgelijke baan bij Melse & Wassink, wat ervoor heeft gezorgd dat ik terugging naar een corporate organisatie waar ik voorheen had gewerkt. Ondanks dat dit een mooie organisatie was, miste ik de kleinschalige, warme omgeving bij Melse & Wassink.

Thuiskomen bij Melse & Wassink

Ik ben dan ook heel blij dat, na diverse gesprekken met Bianca, mijn huidige functie is gecreëerd. Melse & Wassink is een bedrijf met een sterke maatschappelijke betrokkenheid, wat ervoor zorgt dat ik elke dag vol enthousiasme aan de slag ga. Eenmaal terug bij Melse & Wassink voelde dit dan ook als thuiskomen.

Een positieve impact maken

Als HR Manager bij Melse & Wassink omvat mijn rol verschillende aspecten, van het aannemen van nieuw personeel tot de uitstroom en het beheren van arbeidscontracten en voorwaarden. Maar wat deze rol echt bijzonder maakt, is het menselijke contact. Het kunnen schakelen tussen verschillende situaties en het bieden van ondersteuning aan collega’s in verschillende fases van hun loopbaan geeft me enorme voldoening.

Het hoogtepunt van mijn werk is het kunnen bijdragen aan het welzijn van mijn collega’s. Het voeren van diverse gesprekken, het begeleiden van nieuwe medewerkers en het coördineren van ondersteuning bij verzuim zijn enkele van de manieren waarop ik een positieve impact kan maken. 

Een betrokken werkomgeving

Bij Melse & Wassink werken we allemaal aan een doel, het helpen van cliënten. Dit gezamenlijke doel verbindt en zorgt ervoor dat we een hecht team zijn en betrokken zijn bij elkaar als collega’s. Ook vind ik het ontzettend leuk om voor- en met Bianca en Richard te werken. Ze hebben hart voor de zaak en voor de cliënten.

Zelf aan de slag bij Melse & Wassink?

De verschillende stappen in mijn carrière hebben me geleid naar een plek waar ik mijn passie en vaardigheden kan combineren om een positieve verandering teweeg te brengen. Ben je enthousiast geworden? Misschien is een baan bij Melse & Wassink ook wel wat voor jou. Bekijk onze vacatures hier of stuur een open sollicitatie.

terug naar overzicht