Horaplantsoen 14 - 6717 LT - Ede 0318 843 483
[email protected]
Contactgegevens team

20 juni 2023

Willeke – Algemeen Medewerker Postkamer

Toen ik begon bij Melse & Wassink, was het alweer 35 jaar geleden dat ik mijn opleiding had afgerond. Een opleiding richting kantoor en winkelpraktijk, nog op de typemachine waar je je vingers bijna op brak! De keuze voor detailhandel had ik gemaakt omdat ik uit een klein middenstanders gezin kom, waar we geleerd hebben om met onze handen te werken. Na al die jaren wilde ik heel graag een kantoorbaan zodat ik de weekenden bij mijn gezin kon zijn. Maar hoe kom je aan een kantoorbaan zonder ervaring met Outlook en alle andere systemen waar tegenwoordig mee gewerkt wordt?

Aan de slag op de postkamer

Ik had het voordeel dat ik Bianca persoonlijk al kende en gooide een balletje bij haar op. Mocht ze iemand nodig hebben op de postkamer, dan hield ik mij graag aanbevolen. Drie dagen later belde ze me dat er een plek vrij was gekomen en ik het een halve dag in de week mocht uitproberen als Algemeen Medewerker. 

Ik werd intern opgeleid en het ging zo goed dat ik steeds meer uren ben gaan werken. Ik werk hier nu alweer ruim vijf jaar en 32 uur per week. Ik vind het een ontzettend leuke baan en heb zelfs mooie doorgroeimogelijkheden. Maar ik voel me als een vis in het water op de postkamer en blijf graag op m’n plek. Het werk op de postkamer is namelijk heel afwisselend en ik werk samen met mijn fijne collega Reina. Samen ondersteunen we elkaar en we hebben ook nog eens veel plezier. Ik ben Bianca tot op de dag van vandaag dankbaar dat ze me deze kans heeft gegeven.

Werken met leuke collega’s op een fijne werkplek

Alle collega`s zijn stuk voor stuk leuk, vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Iedere nieuwe collega wordt dan ook op een warme manier onthaald en ingewerkt. We zijn echt een team met z’n allen. Richard en Bianca doen ook hun uiterste best om hun werknemers een fijne werkplek te geven. Ook ons nieuwe kantoorpand heeft een geweldige ligging aan de bosrand van Ede waar we in de lunchpauze even heerlijk kunnen wandelen.

Ook heel fijn is de flexibiliteit bij de indeling van je uren en er wordt eens in de zoveel tijd een gezellige borrel of lunch georganiseerd om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging twee keer per jaar een personeelsuitje, wat altijd heel gezellig is. 

Zelf aan de slag bij Melse & Wassink?

Wil jij werken bij een fijne werkgever en in een heel leuk team waar je kansen krijgt om door te groeien? Wist je dat er zelfs mogelijkheden zijn wanneer je nog studeert? Misschien is een baan bij Melse & Wassink ook wel wat voor jou. Bekijk onze vacatures hier of stuur een open sollicitatie.

terug naar overzicht