Horaplantsoen 14 - 6717 LT - Ede 0318 843 483
[email protected]
Contactgegevens team
kunstwerken aan de muur

23 oktober 2018

In het weekend van 28 september was dan eindelijk ons 12,5 jarig bestaan en dat hebben we gevierd met alle collega’s. Samen met onze personeelsvereniging hadden we een leuk programma samengesteld, waardoor we met elkaar een fantastisch weekend hebben gehad!

Smijten

Op vrijdagmiddag zijn we gestart met verfsmijten, acht doeken van een meter bij een meter werden vol gekwakt met de meest bijzondere kleuren verf. Een hilarisch evenement dat werd gegeven door een kunstschilder die ons de techniek uitlegde en er voor zorgde dat de meeste verf wel ergens op een doek terecht kwam. Onze creatieve uitspattingen hebben gezorgd voor kleurrijke en blijvende herinnering; een kunstzinnige wand in onze presentatieruimte.

Feestavond

Na het verfsmijten zijn we vertrokken naar een landhuis in Gronau, waar we na de barbecue de tijd kregen om onszelf om te toveren in VIPS ten behoeve van het Hollywoodfeest. De dresscode was glitter en glamour en in de kleuren zwart, zilver en goud zag iedereen er fantastisch uit. Een afwisselend en humoristisch programma volgde, waar naast acteurs ook een DJ de feestvreugde verhoogde.

Paniek

De volgende ochtend kregen sommigen de schrik van hun leven aan het begin van “Help, de directeur is ontvoerd!”: Twee gemaskerde mannen liepen schreeuwend met een honkbalknuppel door het landhuis om iedereen naar dezelfde ruimte te jagen. Daar werd een videoboodschap getoond van Richard, vastgeketend op een stoel en met een ontvoerder achter zich die hem dwong de eisen voor te lezen (een filmpje dat we al maanden geleden in een schuur hadden opgenomen). Wilden we onze directeur terug, dan moesten we met elkaar 100.000 euro, 20.000 dollar en 5 goudstaven aan losgeld bij elkaar verdienen. Uitgerust met een iPad gingen we in teams op pad om opdrachten uit te voeren en hebben gelukkig voldoende losgeld bij elkaar gekregen. We hebben die middag, maar vooral ook achteraf, erg gelachen om alle filmpjes en foto’s die we moesten maken.

Samen met onze medewerkers kijken we met veel plezier en trots  terug op een bijzonder weekend. Door alle betrokken organisaties werden wij bevestigd in wat wij al langer weten: wat hebben we een leuke club mensen!

Richard en Bianca

 

terug naar overzicht