Horaplantsoen 14 - 6717 LT - Ede 0318 843 483
[email protected]
Contactgegevens team
meneer Melse aan het werk

10 november 2017

Volgend jaar is het zo ver, 12,5 jaar!

Ons bedrijf is dan 12,5 jaar werkzaam als bewindvoerder, mentor of curator. Een periode waarin we ons steeds hard hebben gemaakt voor de belangen van onze cliënten. Eerst “aan de keukentafel”, naast andere werkzaamheden, maar na een paar jaar toch volledig gericht op deze (toen) nieuwe uitdaging en inmiddels uitgegroeid tot “een grote partij”.
Eerst onwennig en soms wat onzeker, maar nu ervaren en overtuigd.

Verontwaardiging en verbazing waren ooit de drijfveren om dit werk te gaan doen. Over de verhalen die in de media kwamen over malafide ondernemingen en bewindvoerders of curatoren die hun cliënten “van de wal in de sloot hielpen”, en er soms zelfs met de centen vandoor gingen.

Er is in de afgelopen jaren gelukkig veel veranderd:
Onze branchevereniging BPBI heeft zich jarenlang ingezet voor kwaliteitsverbetering en was daarin zó succesvol dat de eisen die de leden aanvankelijk aan zichzelf oplegden, inmiddels wettelijk zijn vastgelegd. Toch is er nog steeds met enige regelmaat sprake van “verontwaardiging en verbazing”.

Vaak heb ik daarom in de afgelopen jaren al gezegd: “hier ga ik nog eens een boek over schrijven”.

Maar dat boek gaat er vast niet komen. Vandaar dat ik me heb voorgenomen om hier regelmatig iets neer te schrijven en te delen. Dus volg vanaf nu mijn blogs over “verbazing en verontwaardiging”, maar zeker ook over de leuke, mooie en soms ontroerende kanten van ons werk.

terug naar overzicht