Horaplantsoen 14 - 6717 LT - Ede 0318 843 483
[email protected]
Contactgegevens team

6 maart 2023

Janou – Teamcoördinator

In mei 2019 ben ik begonnen als bewindvoerder en al gauw mocht ik ook mentorschappen gaan doen. Melse & Wassink heeft alle ruimte en kansen geboden mijzelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door mij de kans te geven over diverse onderwerpen kennisbijeenkomsten te organiseren voor de collega’s.

Sinds november 2022 ben ik werkzaam als teamcoördinator. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het team. Ik ondersteun mijn collega’s vakinhoudelijk en ben de schakel tussen directie en de collega’s. Om de communicatie soepel te laten verlopen is er regelmatig overleg met de directie. Daarnaast probeer ik ervoor te zorgen dat wij goed weten wat iemand nodig heeft, zodat we daarop kunnen inspelen.

Werken bij Melse & Wassink voelt als een warm bad. Bij iedereen staat de deur voor je open en iedereen is bereid elkaar te helpen. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een goed gesprek, een grap, een dolletje of een inhoudelijk overleg. Door onze flexibele werktijden is het combineren van werk en privé goed te doen.

Zelf aan de slag bij Melse & Wassink?

Wil jij een betekenisvolle baan? Solliciteer dan op een van onze functies of stuur een open sollicitatie. Bekijk onze vacatures hier.

terug naar overzicht